Feestkist

Lukt het niet om naar een locatie van ons toe te komen?
Het is ook mogelijk om een feestkist te huren! In de feestkist vind je alle benodigdheden om het feestje thuis te vieren. 
Klik hier voor de verschillende feestkisten. 

Pret Pakket

BSO Kist

Vier je een groot feest waar veel kinderen mee komen feesten?
Dan is het Pret Pakket ideaal!
Zo kan je zelf ongestoord genieten en vermaken de kinderen zich prima zelf. In het Pret Pakket zitten verschillende spelletjes aangepast aan het seizoen en diverse knutselmaterialen

Prijs : € 80,- 
De Pret Pakket kan in overleg worden opgehaald of afgeleverd worden in Eindhoven en omstreken. Vanaf 10 km rekenen we per kilometer € 0,19.

De borg voor het Pret Pakket is € 50,-. Deze wordt na 5 dagen terug gestort na goed ontvangst van het Pret Pakket.

Weet je soms ook niet meer wat je moet plannen in de schoolvakanties voor de volle bso’s? Met name in de herfst-, kerst-, en carnavalsvakantie moet je op zoek naar binnen activiteiten. Laten wij nou kant en klare knutselpakketten hebben die je kunt huren zodat je er een geslaagde vakantiedag zonder zorgen van kan maken!  In elke kist zijn alle materialen die je nodig hebt aanwezig. Zo ook een uitgebreide beschrijving van de activiteit.
In overleg is er altijd de mogelijkheid om bso kisten te huren aan de hand van een thema. Denk daarbij aan de verschillende seizoenen maar misschien werken jullie bij de bso wel met een specifiek thema waar wij leuke knutsel ideeën voor hebben. Laat het ons vooral weten! 

Wil je weten welke kisten je kunt huren klik dan hier:

De bso-kisten kunnen in overleg worden opgehaald of afgeleverd in Eindhoven en omstreken.

Vanaf 10 km rekenen we per kilometer €0,19. 

Prijs : Starttarief van €105,- voor 12 kinderen.

Ieder extra kind is €8,75. 

De borg voor een bso kist is €50,-. Deze wordt na 5 dagen teruggestort op de rekening na goed ontvangst van de bso kist.